Shipping

Ne dergojme porosi jo vetem ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni, por ne te gjithe boten.
Kostot e transportit jane te ndryshme sipas vendit ku ju ndodheni.

Ne Tirane transporti kushton 200 Leke, ndersa ne cdo qytet tjeter te Shqiperise  kushton 300 Leke.
Ne Kosove dhe Maqedoni cmimi i transportit eshte 5 Euro. Paguani Cash ne momentin e dorezimit te porosise.
Porosite nderkombetare kane nje tarife 10-20 Euro, ne varesi te shtetit ne te cilin ndodheni.
Pagesa per porosite nderkombetare mund te behet vetem me Paypal ose Western Union.