Rreth KLEA LASHES

Ne këtu në Klea Lashes kemi ndërtuar kompaninë tonë të përkushtuar në ndjekjen e bukurisë në botën përreth nesh. Duke vepruar kështu, ne jemi të vetëdijshëm për pasojat e pashmangshme të shpërndarjes së produkteve tona më të mira tek klientët dhe klientelat tona mahnitëse. Bukuria e botës natyrore përreth nesh është një dhuratë e pabesueshme, dhe në Klea Lashes ne jemi të përkushtuar të bëjmë pjesën tonë për të ruajtur natyrën mahnitëse të mjedisit tonë. Për këtë qëllim, ne ishim nje nder kompanite e para te furnizimit të qerpikëve extension ne Shqiperi, që u ofruam klientëve tanë produkte profesionale te kualifikuara dhe certifikuara nga Vegan dhe PETA.

Ndërsa jemi krenarë për këtë hap përpara, ne nuk kemi mbaruar. Tani jemi në proces perfundimi të një plani për të tranzicionuar materialet tona të paketimit të qerpikëve në materiale të riciklueshme, të biodegradueshme dhe eko-miqësore. Çdo palete plastike e qerpikëve do të lërë gjurmë në botën tonë për 1000 vjet; megjithatë, paletat tona të qerpikëve të kartonit do të biodegradohen në vetëm 5 vjet. Procesi ynë i tranzicionit tashmë është ne perfundim dhe disa prej jush mund të kenë vërejtur ndryshimin në paketimin tonë.

Paketimet tona të reja, jane jo vetem te bukura por të përmirësuara dhe eko-miqësore. Ne jemi shumë të lumtur që jemi pjesë e ruajtjes së bukurisë natyrore të mjedisit tonë dhe shpresojmë që ky proces të përmbushet nga qëllimet mahnitëse të të gjithë juve Lash Babes, për të lënë këtë botë më magjike se sa e gjetëm.

"Ne nuk kemi nevojë për magji për të ndryshuar botën, ne mbartim të gjithë fuqinë që na duhet brenda vetes tashmë: ne kemi fuqinë të imagjinojmë më mirë."